Over Barbara

“Don’t be like the rest of them darling!”

– Coco Chanel –

Op zoek naar het perfecte sport jurkje

Ondernemen zit in mijn bloed en ik houd van hard werken. Daarnaast sla ik graag een balletje op de golf- padel- en tennisbaan. Mensen met elkaar verbinden, of het nu privé of zakelijk is, vind ik heerlijk. Dit loopt als een rode draad door mijn leven.

Al heel lang was ik op zoek naar hét perfecte, flatterende jurkje om in te tennissen en golfen. Een jurkje dat je zonder nadenken over je hoofd gooit en waarin je er altijd geweldig uitziet. Een jurkje dat bij voorkeur mijn “rolletjes en bobbels” charmant verhullen tijdens mijn swing. Hoe moeilijk kon het zijn? Toch bleek het een “mission impossible”: alle jurkjes die ik probeerde waren of té kort of ze zaten té strak.

“Ik leid een actief leven en wil er op m’n best uitzien als ik werk én als ik sport.”

Dé little black dress

In 2016 begon mijn zoektocht. Na onwijs veel onderzoek en oneindig veel mislukte pasmodellen is het me uiteindelijk gelukt: hét ideale jurkje, dat je met recht dé Little Black Dress van de tennis, padel- en golfbaan kunt noemen.

Naast het verkopen en produceren van het perfecte sportjurkje, de ideale handtas voor naar de golfbaan, de Lapeek by JeSse ring en de ideale sneakersokken, organiseer ik regelmatig events en masterclasses voor Team Lapeek.

Exclusief voor vrouwen die net als ik heel goed weten dat het leven om meer draait dan er goed uitzien maar het tegelijkertijd fijn vinden om je beste zelf te zijn. En er goed uitzien hoort daar bij.

Elkaar inspireren en elkaar de bal toespelen is wat #teamLapeek zo bijzonder maakt.

Shop

Little Black Dress
Custom made jurkje
Accessoires
Dé ring
Cadeaubon
Chat starten
1
Wil je met Barbara appen?
Wil je Barbara spreken?
"Als ik niet aan het sporten ben reageer ik vandaag nog en anders gelijk na mijn rondje golf, tennis of padel."