Morgen is het Black Friday, een fenomeen dat is overgewaaid uit de Verenigde Staten. Op de dag na Thanksgiving kunnen shoppers fikse kortingen genieten en start de inkoop voor het kerstseizoen. Een koopje scoren is altijd fijn want het leven is vaak al duur genoeg. En toch voel ik me vaak belazerd als ik iets moois koop wat na verloop van tijd met fikse korting wordt verkocht. Kak, heb ik toch weer te veel betaald en voel ik me toch weer een klein beetje genaaid. Ken jij dat gevoel ook? Om dat gevoel nooit bij mijn eigen collectie te krijgen heb ik vijf jaar geleden besloten om een eerlijke prijs te vragen waar geen ruimte is voor korting. #teamlapeek weet inmiddels dat ik nooit korting geef. Niet omdat ik het niet wil, maar omdat het niet kan! Onze Little Black Dress kost nog steeds 299 euro en zal het voorlopig ook blijven, hoe eerlijk is dat. Vandaar voor mij geen Black Friday. In een eerdere blog heb ik al geschreven over hoe mooi het is om te sparen voor iets dat eigenlijk “te duur” is voor je portemonnee. Persoonlijk vind ik het dan heel fijn als ik van mijn familie kadobonnen krijg om er zelf later iets van te kopen. Wil jij dit jaar een kadobon van Lapeek aan een van je vriendinnen geven, zonder korting, maar wel met liefde. Dan ga je mee met de nieuwe trend van duurzaam en tijdloos. Want uiteraard zit er op de cadeaubon van Lapeek geen houdbaarheidsdatum. Dit jaar, volgend jaar, any time!

 Let’s play ball soon!

 

Liefs,

Barbara

Chat starten
1
Wil je met Barbara appen?
Wil je Barbara spreken?
"Als ik niet aan het sporten ben reageer ik vandaag nog en anders gelijk na mijn rondje golf, tennis of padel."