Toen ik een jaar geleden met Lapeek begon, stond één ding als een paal boven water: ik wilde dolgraag per verkocht jurkje een donatie van 50 euro doen aan de LINDA.foundation. In ons eerste jaar hebben we 7.500 euro mogen doneren.

Ik bewonder de LINDA.foundation enorm; in totaal ontvingen maar liefst 3.500 gezinnen voor 600 euro aan cadeaukaarten van Albert Heijn, Hema, C&A, Intertoys en ANKO-kappers. Hulde aan Linda de Mol, want zij betaalt alle overheadskosten voor deze foundation, zodat iedere euro die wordt gedoneerd rechtstreeks gaat naar de minder bedeelde gezinnen.

Hoe jammer ik het ook vind, Lapeek kan in 2018 geen 50 euro per jurkje weggeven, dat is niet verantwoord.  Toen mijn vader 12 jaar geleden overleed heeft hij me een mooi bedrag nagelaten met de woorden: ‘gebruik dit geld als je geen kant op kunt, of voor je eigen bedrijf’. Ik heb dit geld geïnvesteerd in Lapeek en het bedrijf naar hem vernoemd. Ik vind dat ik het aan hem verplicht ben om van Lapeek een gezond bedrijf te maken.

Ook in 2018 blijf ik mij keihard inzetten om Lapeek zo snel mogelijk zwarte cijfers te laten schrijven zodat we een vast percentage van de winst aan goede doelen zoals de LINDA.foundation kunnen doneren. Liefdevol ondernemen is wat team Lapeek belangrijk vindt, nu en voor de toekomst.

Dank je wel lieve LINDA.foundation voor alles wat jullie doen voor minder bedeelde gezinnen in Nederland. We houden contact en kunnen niet wachten tot we jullie weer structureel kunnen steunen. Hoe sneller, hoe beter!

Liefs,

 Barbara

Chat starten
1
Wil je met Barbara appen?
Wil je Barbara spreken?
"Als ik niet aan het sporten ben reageer ik vandaag nog en anders gelijk na mijn rondje golf, tennis of padel."