Het was geen gemakkelijke opgave. Ontwikkel maar eens een tijdloos sportjurkje dat een basisstuk in de sportgarderobe van iedere vrouw moet worden. Een goed voorbeeld was er niet.

De zoektocht naar mensen die konden verwezenlijken wat ik voor ogen had, was lang. Misschien net zo lang als mijn wensenlijstje. Het jurkje moest tijdloos en in lengte verstelbaar zijn, mooi afkleden en geweldig vallen bij vrouwen van maat xxs tot xxxl. Het moest met liefde worden gemaakt van de allerbeste sportstof, bij voorkeur in Nederland, en ook nog een hoger doel dienen, wat de Linda.foundation werd.

Gisteravond kwam alles bij elkaar. Alle Lapeek-vriendinnen die al jaren met me meeleven, waren aanwezig om de lancering samen met mij te vieren. Pers had ik niet uitgenodigd; het was een intiem moment waar ik alleen mijn familie en vrienden bij wilde hebben. Het was een groot succes. Alleen maar vrouwen met een goed hart die met liefde kwamen passen en proosten op het succes van Lapeek sportstyle.

Mij wacht nog een spannende productieperiode, voor ik vanaf mei de eerste 100 jurkjes kan uitleveren. De sportjurkjes worden alleen online verkocht via anneliesv14.sg-host.com, zodat ik contact kan opbouwen met de vrouwen die de jurkjes gaan dragen. Lapeek-vriendinnen zijn nooit jaloers wanneer een andere vrouw in hetzelfde sportjurkje loopt. Omdat zij weten waar het jurkje voor staat. Zij begrijpen dat een jurkje dat in Nederland met de hand wordt gemaakt in een hogere prijsklasse zit. En waarom er per jurkje 50 euro wordt geschonken aan de Linda.foundation.

Lapeek sportstyle staat garant voor liefdevol ondernemen en zal er alles aan doen om de juiste vrouwen te vinden die dit willen uitstralen op de golf- en tennisbaan.

Chat starten
1
Wil je met Barbara appen?
Wil je Barbara spreken?
"Als ik niet aan het sporten ben reageer ik vandaag nog en anders gelijk na mijn rondje golf, tennis of padel."