Deze week was ik aanwezig op het Nationaal Golfcongres in Utrecht. Er waren 300 mensen werkzaam in de golfindustrie aanwezig om te netwerken en inspiratie op te doen. En waar kan ik beter zijn om mijn golfjurkje onder de aandacht te brengen dan tijdens dit congres, met mijn Lapeek-centimeters in mijn tas? Het was de hoogste tijd om te netwerken. 

Nooit meer omkleden met het golfjurkje 

Hoe mooi het jurkje ook is, verkopen doe je niet alleen online maar zeker ook offline. Dit jaar was het thema van het congres sport en sociaal als ultieme binder van golfers. Het Lapeek-golfjurkje is hier natuurlijk voor gemaakt. Eerst heerlijk sporten in het mooiste jurkje voor op de golfbaan en dan onder het genot van een heerlijk drankje nagenieten in het clubhuis. En met mijn jurkjes hoef je je nooit meer snel om te kleden. Like to play & love to stay was het thema. Mijn thema wordt dan Like to play & love to stay in Lapeek sportstyle. 

Ideale customer journey 

Het was een zeer leerzaam congres, want John King van www.golfmarketinglab.com en Nienke Bloem van www.nienkebloem.nl gaven workshops over de ideale customer journey. Daar kunnen golfbanen nog heel veel mee bereiken. Maar de eerste stap is gezet. Samen werken aan love to play & love to stay.

NVG, NGF en PGA, bedankt voor dit geweldig georganiseerde congres. Volgend jaar ben ik er graag weer bij.

 

Chat starten
1
Wil je met Barbara appen?
Wil je Barbara spreken?
"Als ik niet aan het sporten ben reageer ik vandaag nog en anders gelijk na mijn rondje golf, tennis of padel."