Realiteit: ik kan ons gezin er nog niet van onderhouden…!

Feit: ik haal zo onwijs veel plezier uit mijn werk en de mensen met wie ik samenwerk dat stoppen geen optie is. Rome is ook niet in 1 dag gebouwd en zo ook Lapeek niet. 

Daar waar bijna iedereen riep dat het mij nooit zou lukken om met hetzelfde “te dure” jurkje door te gaan roepen vrouwen nu “is dat niet het mooie jurkje van Lapeek?” Een groter compliment kun je mij niet geven! Lapeek draait niet alleen om er prachtig in uit te zien, Lapeek draait om een jurkje dat vrouwen met elkaar wil verbinden. Dat weet en voel je als je in een van onze jurkjes een andere Lapeek-vrouw tegenkomt. Je steekt automatisch je hand op en in sommige gevallen ontstaan er zelfs nieuwe vriendschappen.

2020 wordt alweer het vierde seizoen voor Lapeek en dat maakt me beretrots. Dit jaar ben ik een samenwerking aangegaan met Marloes Olling van het platform https://www.golfvrouw.nl wat heeft geresulteerd in het event ZakenGolfVrouw empowered by Lapeek dat in 2020 een vervolg krijgt, hoe gaaf is dat.

En dan heb ik nog een nieuwtje. Samen met Lucienne Jesse, een van de allerbeste juweliers uit Nederland https://www.jesse.nl  heb ik een prachtige Lapeek by Jesse ring ontwikkeld. Een ring met een unieke voorwaarde. Deze ring mag je alleen voor jezelf of voor een andere vrouw kopen als je hier een verhaal aan koppelt. De ring moet gaan verbinden en vrouwen in hun kracht zetten. Net als ons jurkje maken we je ring pas nadat je een personal fitting hebt gehad met mij. Want pas na het horen van jouw verhaal gaan wij jouw ring maken met de kleursteen van jouw keuze.  

Kortom, 2020 beloofd weer een spannend jaar te worden voor mij. 

Kom maar op 2020, ik heb er nu alweer zin in!

Let’s play ball soon!

Liefs,

Barbara

Chat starten
1
Wil je met Barbara appen?
Wil je Barbara spreken?
"Als ik niet aan het sporten ben reageer ik vandaag nog en anders gelijk na mijn rondje golf, tennis of padel."