Lapeek ontwikkelt eigen meetlint

 Vrouwen vinden het ontzettend moeilijk hun borstomvang correct op te meten. Heel veel vrouwen dragen daardoor de verkeerde maat bh. Dat blijkt uit een onderzoek dat ik heb gedaan onder honderd vrouwen.

Zelf vormde ik daar geen uitzondering op. Vroeger had ik 75B; inmiddels, bijna 50 lentes jong, heb ik 80E (vast door een combinatie van lekker eten en hormoonwisselingen). Vorig jaar heb ik me eens goed laten opmeten bij lingeriespeciaalzaak Bonne Nuit in Mijdrecht. Sindsdien draag ik eindelijk de goede maat bh en denken al mijn vriendinnen dat ik een borstvergroting heb gehad bij mijn goede vriend plastisch chirurg Ali Pirayesh – een mooier compliment kan ik mij niet wensen. : )

Omdat het Lapeek jurkje de perfecte pasvorm moet hebben, is het van groot belang dat al mijn toekomstige klanten zichzelf goed opmeten voordat ze hun bestelling plaatsen op lapeek.com. Daarom ben ik nu mijn eigen Lapeek meetlint aan het ontwikkelen. Het unieke van dit meetlint is dat je straks heel eenvoudig kunt achterhalen welke maat bij jouw busteomvang past. Want – en dat is een van de geheimen van mijn jurkje – zit je cup goed, dan valt de het jurkje als een waterval om je lichaam heen.

Een andere, niet onbelangrijke reden om dit meetlint te ontwikkelen: ik heb de eerste twee voorbestellingen ontvangen. Twee heren, die via Facebook over mijn jurkje hadden gelezen,  willen het aan hun vrouwen cadeau geven. Hoe leuk als ik deze mannen een Lapeek meetlint kan opsturen! Dan kunnen ze de boezem van hun vrouwen opmeten en weten ze zeker dat ze gelijk de juiste maat bestellen. Dat is nog eens marketing à la Lapeek.

Op 1 februari ben ik te vinden op het Nationaal Golfcongres in Utrecht. Ik hoop er veel mensen warm te krijgen voor het ultieme sportjurkje van Lapeek sportstyle én veel demonstraties te geven met het Lapeek meetlint. Want meten is weten.

Blijf tennissen, blijf golfen, I’ll keep you posted! 

Chat starten
1
Wil je met Barbara appen?
Wil je Barbara spreken?
"Als ik niet aan het sporten ben reageer ik vandaag nog en anders gelijk na mijn rondje golf, tennis of padel."