Zolang ik me kan heugen ben ik groot fan van Eva.  Ze kan waanzinnig lekker koken en als ik haar vraag om een van mijn evenementen te cateren dan krijg ik alleen maar complimenten over het eten. Ik straal als ik deze complimenten in ontvangst neem, het gaat immers over mijn zus, en dan voel ik me trots!

 Helaas hebben de sportjurkjes  van Lapeek en de keuken van Eva weinig raakvlakken met elkaar, maar wat ons wel verbindt is onze passie voor het verbinden van mensen. Wij vinden niets fijner dan ons netwerk met elkaar te delen, vrijgezelle vrienden van ons aan een nieuwe partner te koppelen of iemand aan een nieuwe baan te helpen. Dat heet netwerken maar zelf hebben wij nooit het gevoel dat we aan het netwerken zijn.

 Als er iemand binnen mijn netwerk een goede cateraar zoekt dan beveel ik Eva met liefde aan. En hoe gaaf als ze mij achteraf komen bedanken dat ik ze met Eva in contact heb gebracht. Alsof ik ze een groot cadeau heb gegeven en ze me hiervoor speciaal komen bedanken.

 Wat ik met deze blog wil zeggen is dat de kern van netwerken draait om “geven” vanuit je hart en je passie. Netwerken wordt vaak als een vies woord gezien, maar ik netwerk vanuit mijn hart en dat stopt nooit, ook niet na kantoortijd.

 Mocht je een cateraar zoeken met liefde voor het vak, schroom dan niet om mij te vragen naar Eva’s telefoonnummer. Misschien deel ik haar wel met je.

Lapeek: “ the perfect dress tot play ball”

Chat starten
1
Wil je met Barbara appen?
Wil je Barbara spreken?
"Als ik niet aan het sporten ben reageer ik vandaag nog en anders gelijk na mijn rondje golf, tennis of padel."