Vanaf 7 december ga ik een nieuw avontuur aan. Want hoe leuk ondernemen ook is, in je uppie is het af en toe best eenzaam. Op dit moment zijn we met 10 vrouwen druk bezig om onze nieuwe winkel op de Roelof Harststraat 5 in Amsterdam klaar te maken voor de opening op 7 december. En ja, ook ik ben druk in de weer met een kwast : )

 House of Artisans is een mix van tien gepassioneerde onderneemsters die het net even anders aanpakken in de modewereld. Stijlvolle handtassen genoeg, maar niet smart ontworpen voor het drukke dagelijkse leven. Duizenden merken hoge hakken, maar geen echt comfortabele pumps. Alle onderneemsters uit House of Artisans besloten zelf dit gat te vullen met duurzame, unieke produkten met een perfecte pasvorm.

Als je onze winkel komt bezoeken loop je hier niet binnen een minuut weer in en uit. Ons concept laat bezoekers de merken beleven, de produkten voelen en de ondernemers en verhalen achter de merken ontdekken. Zo is er een creator spot waar wij als ondernemers werken aan onze produkten en is er een bibliotheek waar alle materialen, patronen en tools liggen ter inspiratie voor en van de ondernemers.

Maar het mooiste komt nog. Hier gaan alle ondernemers samenwerken en delen wij onze ideeen met elkaar. Met deze winkel slaan wij een brug om onze online winkels offline te laten beleven. Met deze plek gaan wij onze klanten met elkaar verbinden, gaan wij inspireren en stimuleren om vrouwen het beste uit zichzelf te halen en hun dromen na te jagen.

Wij zullen regelmatig met thema’s gaan werken om vrouwen te betrekken bij House of Artisans. In januari is ons thema koffie en thee, en ook daar komt straks een hele mooie blend uit zodat we straks onze eigen koffie- en thee blend kunnen gaan drinken met vrouwen die het snappen. Onze kernwaarden zijn duurzaam, tijdloos en innovatief en dat delen we graag offline.

De merken met wie ik ga samenwerken zijn:

LINJA shoes | super comfortabele handgemaakte italiaanse pumps

Parioli | prachtige op maat gemaakte jurken

Halsduk by Esmee | stijlvolle handgeweven, gebreide en zijden shawls

Hester Vonk Noordegraaf | handgemaakte sieraden

MINOIS | handgemaakte italiaanse tassen

The Blue Suit | handgemaakte denim pakken, jurken en rokken

Vanaf 7 december kunnen klanten van House of Artisans (wij zitten pal naast het College Hotel in Amsterdam Oud Zuid) terecht voor de exclusieve mode van unieke kwaliteit van zeven verschillende merken. Mode-items zonder compromis die nergens anders te vinden zijn behalve dan in hun eigen online winkels.

Chat starten
1
Wil je met Barbara appen?
Wil je Barbara spreken?
"Als ik niet aan het sporten ben reageer ik vandaag nog en anders gelijk na mijn rondje golf, tennis of padel."