Samen met mijn zakelijke vriendin Juliette de Vries van het schoenenmerk Feraggio https://www.feraggio.com toog ik naar de RAI. Ons doel: inspiratie opdoen en kennis opsnuiven op het gebied van sociale media.

Als eerste woonden we een lezing bij van Instagram-goeroe Kirsten Jassies https://www.justk.nl. Ik ging naar binnen in de overtuiging dat Instagram voor Lapeek sportstyle geen geschikt kanaal is, omdat de gemiddelde leeftijd van instagrammers ver beneden die van mijn doelgroep ligt. Mijn doelgroep bevindt zich veel meer op Facebook. Maar na de lezing was ik verkocht. Als modemerk kun je niet meer zonder branding op Instagram. Kirsten sprak bovendien met zo veel kennis en passie dat ik heb besloten me in Instagram te gaan verdiepen. En dat moet ik wel zelf doen, want als start-up heb je helaas geen budget om een socialmediamanager in te huren die je hierbij helpt. Maar ik ga wel investeren in een consult bij Kirsten, want dat gaat zich zeker terugbetalen.

Dus heb je een Instagram-account en wil je me blijven steunen, volg me dan op Instagram onder de naam lapeek.barbara. Ik ben je nu al dankbaar voor je steun!

 

Blijf tennissen, blijf golfen, I’ll keep you posted!

Chat starten
1
Wil je met Barbara appen?
Wil je Barbara spreken?
"Als ik niet aan het sporten ben reageer ik vandaag nog en anders gelijk na mijn rondje golf, tennis of padel."