Nog maar 2,5 week te gaan. Dan is de lancering van Lapeek.com bij de Linda.foundation. Eén probleem: de productie is nog altijd niet gestart. Door technische problemen met een stikmachine kunnen mijn jurkjes niet goed worden afgewerkt. Al 3 weken houdt de fabriek, die het probleem moet oplossen, mij aan het lijntje. Nu we de vierde week ingaan, begin ik nerveus te worden. Wat als we het niet redden?

Vandaag wil ik daar even niet over nadenken. De zon schijnt en ik wil gewoon vertrouwen houden in het atelier. En als de jurkjes onverhoopt toch niet klaarliggen vanaf 12 april? Hoe belangrijk is dat eigenlijk? Is het halverwege april al 20 graden en jurkjesweer? Die kans acht ik klein. Maar toch. Ik weet dat veel Lapeek-vriendinnen op mijn jurkjes zitten te wachten. Dan wil ik bij de lancering liever niet moeten zeggen dat het nog een paar weken gaat duren.

Wachten doet smachten en als je iets echt graag wilt hebben, moet je geduld opbrengen. Mijn geduld wordt flink op de proef gesteld, maar dat schijnt normaal te zijn in de confectiewereld. Ik heb nog veel te leren.

 Blijf tennissen, blijf golfen, I’ll keep you posted!

Chat starten
1
Wil je met Barbara appen?
Wil je Barbara spreken?
"Als ik niet aan het sporten ben reageer ik vandaag nog en anders gelijk na mijn rondje golf, tennis of padel."