Een nieuwe golfgrip zorgt ervoor dat je de club losjes vast kunt houden (super belangrijk!) zonder angst dat de club er vandoor gaat. Een ontspannen gripdruk bevordert een betere slag, en dat willen we toch allemaal.

Ik droom van een single handicap dus bij mij mag het nooit aan mijn materiaal of outfit liggen, dat staat als een “club” boven water!

Wanneer moet je dan laten re-grippen? In het beste geval na 35 rondjes golf. Maar ook als je veel te weinig speelt zorgen UV-stralen, hitte, vuil, huidvet en transpiratie ervoor dat het rubber van je grips sluit en uitdroogt. Met als gevolgd dat je grips harder en gladder worden. Hierdoor ga jij weer knijpen om meer grip te krijgen. Kortom, tijd voor nieuwe grips!

Ik heb jaren met de verkeerde maat grips gespeeld. Mijn handen waren veel te klein voor de grips en dit kwam mijn spel zeker niet ten goede.

Hey Bar, waar kan ik het beste mijn grips laten vervangen? In ieder geval niet bij mij, want ik rijd zelf ook door naar Jumbo Golf Amsterdam waar ze 7 dagen per week open zijn en ze alle merken grips op voorraad hebben liggen.

Als ik ze heel lief aankijk kan ik er soms ook nog op wachten…!

Het mooie weer komt eraan, check je clubs en…

Let’s play ball soon!

Liefs,

Barbara

Chat starten
1
Wil je met Barbara appen?
Wil je Barbara spreken?
"Als ik niet aan het sporten ben reageer ik vandaag nog en anders gelijk na mijn rondje golf, tennis of padel."