Retouren & omruilen

De Lapeek labels zitten aan onze jurkjes vast met een klikbox. Deze klikbox kun je alleen verwijderen door het koordje door te knippen. Niet kapottrekken, want dan kun je het Lapeek-jurkje beschadigen. Jurkjes die worden geretourneerd met een doorgeknipte klikbox, komen niet in aanmerking voor een retour. Laat het label met klikbox aan je jurkje zitten bij het doorpassen en knip hem er pas af als je zeker weet dat je het jurkje wilt kopen.

Wil je een of meerdere Lapeek producten ruilen of retourneren, mail je retour aanvraag naar dress@lapeek.com. Hierna ontvang je per e-mail een retourformulier dat je volledig moet invullen e/o aanvullende instructies.

Voor alle duidelijkheid hierbij de voorwaarden van Lapeek sportstyle:

Ongewassen, ongedragen en onbeschadigde artikelen kunnen binnen 14 dagen na datum van ontvangst worden geretourneerd. Retouradres: Lapeek sportstyle, Baambrugse Zuwe 152, 3645 AL, Vinkeveen.

Wil je het artikel ruilen?

Stuur dan een e-mail naar dress@lapeek.com met de gewenste maat, zodat wij die voor je kunnen reserveren. Je krijgt van ons een mail met de levertijd van het model en de maat van jouw keuze. Het nieuwe jurkje wordt verzonden, nadat het geretourneerde jurkje is ontvangen en op beschadigingen is gecontroleerd.

Wil je het jurkje terugsturen?

Als na controle blijkt dat er geen beschadigingen zijn, krijg je het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen teruggestort.

De verzendkosten van het retourneren en/of ruilen zijn voor je eigen rekening.

Wij rekenen geen verzendkosten voor het sturen van een nieuw jurkje (mits standaard verzending naar een bezorgadres binnen Europa).

Chat starten
1
Wil je met Barbara appen?
Wil je Barbara spreken?
"Als ik niet aan het sporten ben reageer ik vandaag nog en anders gelijk na mijn rondje golf, tennis of padel."