Toeval bestaat niet want datzelfde jaar ontmoette ik Robine bij Golfclub The International. We hadden gelijk een klik en vanaf dat moment waren we wekelijks samen te vinden op en rond de golfbaan en deelden we al onze ervaringen in onze wereld van golf.

Het was tijdens deze periode dat Robine het idee voorstelde om een exclusieve competitie te beginnen tussen een aantal prachtige golfbanen. Binnen no time had Robine geregeld dat we konden spelen tegen The Dutch, The Duke en Bernardus. Met ruim 40 golfvrouwen zijn we inmiddels meer dan sportief bevriend, hoe bijzonder is dat!

Inmiddels gaan we het vierde jaar in en staan er vrouwen in de rij om mee te mogen spelen met de PAR69 competitie.

Vorig jaar hebben Robine en ik onze krachten gebundeld en ondersteun ik Robine met haar PAR69 competitie. Op de speciaal voor PAR69 gemaakte scorekaart staat “PAR69 empowered by Lapeek”. Hoe gaaf is dat!

Dit jaar beginnen we met een tweede PAR69 competitie team bij waarbij een tweede team van The International gaat spelen tegen De Goyer en Scherpenbergh.

Uiteraard allemaal in de nieuwe collectie van PAR69.

Ik mag de verbindende kracht zijn achter deze waanzinnig gave competitie en vind het onwijs bijzonder dat Robine en Marie-Louise (beide eigenaar van PAR69) mij het licht gunnen binnen hun bedrijf.

Robine en ik vinden het super belangrijk om allebei onze eigen identiteit te behouden. We verschillen dag en nacht van elkaar. Maar dat we elkaar de bal toespelen en onze kennis in golf en mode met elkaar durven te delen is écht heel bijzonder. ❤️

En dat in een wereld waarbij velen elkaar het licht niet of nauwelijks gunnen!

Dank je wel Robine en Marie-Louise, ik kijk ernaar uit om een groot succes te maken van ons vierde seizoen.

Morgen gaan we seizoen 2022 aftrappen bij The Dutch….!

Let’s play ball soon!

Liefs,

Barbara

Chat starten
1
Wil je met Barbara appen?
Wil je Barbara spreken?
"Als ik niet aan het sporten ben reageer ik vandaag nog en anders gelijk na mijn rondje golf, tennis of padel."