Dé ring

My life – My choice – My ring

Barbara heeft haar hele leven al een passie voor sieraden. En toen kwam dat ene sieraad waarvan ze niet eens wist dat het ontbrak. Een sieraad dat jouw unieke verhaal vertelt. Geen verlovings- of trouwring maar een ring die je puur en alleen voor jezelf koopt.

Een statement

Ik dacht: Wat nou als je dat moment zou kunnen vastleggen? Als je dat gevoel, die gebeurtenis, die dag, nou eens kan markeren met een prachtig en vooral persoonlijke sieraad? Een échte statement ring die je zelf hebt uitgekozen en waarbij je jouw persoonlijke verhaal vast laat leggen in een bijbehorend ringcertificaat?

Een prachtige ring met jouw verhaal dat je later door kunt geven aan je dochter, je kleindochter of een andere dierbare vrouw in je leven? Met deze ring schrijf jij als het ware je eigen stukje geschiedenis.

Van een vrouw
voor een vrouw

Of dat jij als moeder, als vriendin, als dochter dat ene bijzondere moment in het leven van een andere vrouw vast wil laten leggen?  Haar te laten weten hoe krachtig ze is? Hoe inspirerend ze is voor andere vrouwen?

Omdat het jouw verhaal is.

Omdat het jouw kracht is.

Omdat je het zelf verdient.

Omdat jij het waard bent om iets moois aan jezelf te geven!

De ring is een exclusief ontwerp van Luciënne Jesse van JeSse Jewelry en wordt alleen persoonlijk via Barbara Peek verkocht. De verkoopprijs van de ring bedraagt € 1.199,- inclusief ringcertificaat met jouw persoonlijke verhaal.

De ovaal geslepen 6.35-karaats natuursteen is in vijf kleuren verkrijgbaar en wordt gezet in een massief 18-karaats geel- of roségouden setting.

Unieke ring

De ring is gemaakt van puur zilver en wordt naar keuze gerodineerd met witgoud of (heel exclusief) zwart rodium.

Jouw unieke ring wordt in een Nederlands atelier met de hand gesmeed. Duurzaam en met ouderwets oog voor ambacht.

Vanaf het samen met Barbara uitzoeken van de perfecte ringmaat en kleursteen duurt het circa acht weken voordat jouw ring klaar is om aan jouw vinger geschoven te worden.

Wil jij deze bijzondere ring voor jezelf kopen, voor je zus of voor een bijzondere vriendin? Bel of app Barbara via 06-21214217.

The perfect stone to play ball

Topaas
Rookkwarts
Prasioliet
Citrien
Ametist

Over JeSse Jewelry

Luciënne Jesse kreeg het vak van edelsmid met de paplepel ingegoten. De in diamant- en edelstenenhandel bekende familie Jesse is al decennialang wereldwijd bekend vanwege hun diamantfabriek Elion & Jesse. Na het behalen van haar diploma aan het prestigieuze Gemological Institute of America in New York ontdekte Luciënne haar voorliefde voor het werken met kleurstenen. In 1998 begon zij als sieradenontwerpster haar eigen lijn JeSse Jewelry en opende in Amsterdam haar eigen winkel. (Beethovenstraat – Amsterdam) Haar eigenzinnige kleurrijke collectie leent zich uitstekend voor de “statement” ring die ik voor ogen had. Onze Lapeek by JeSse ring die jouw verhaal vertelt. www.jesse.nl

Chat starten
1
Wil je met Barbara appen?
Wil je Barbara spreken?
"Als ik niet aan het sporten ben reageer ik vandaag nog en anders gelijk na mijn rondje golf, tennis of padel."