Bij Lapeek draait alles om “slow”, en dat in een tijd waarbij iedereen verwacht om “instant” bediend te worden. De spanning van ergens op “wachten” is er bijna niet meer. Same day delivery is een service die bijna iedereen verwacht. En ja, als ik eerlijk ben vind ik het ook heel fijn dat als mijn rijstkoker stuk is ik dezelfde dag nog via bol.com een nieuwe geleverd krijg. Dat scheelt mij een bezoek aan de winkel en geeft mij meer tijd op de tennis- en de golfbaan in plaats van op en neer naar de winkel te rijden. Dan hebben we het ook nog niet eens over de parkeerkosten en de benzine die mij dit zou kosten en ook nog eens bijgedragen aan het oplossen van een stukje onnodige milieu vervuiling.

Lang leve online shoppen en same day delivery!

Voor grote jongens als Zalando, Nike en bol.com is het mogelijk om alles snel te doen. Het gaat bij hun immers om fast fashion en massa produktie.

Als je voor slow fashion kiest dan zijn er ook tal van voordelen te verzinnen.

Klanten die voor Lapeek kiezen weten allemaal dat wij in hele kleine aantallen produceren.

En niet in “Verweghistan” maar in Nederland. En daar ben ik trots op!

Sinds een paar maanden is Lapeek behalve online ook offline te zien, voelen en passen. Met trots deel ik samen met zes andere vrouwelijke onderneemsters een winkel op de Roelof Hartstraat 5 in Amsterdam. Naast het College Hotel en precies op de grens van uber hip “de Pijp” en uber chic “Oud Zuid”.

Wist je dat de Lapeek jurkjes ook in de kleuren rood, wit, blauw en groen verkrijgbaaar zijn? En dat we ook nog twee prachtige prints in de collectie hebben?

Deze jurkjes zijn exclusief te koop bij House of Artisans en kun je nergens anders online of offline kopen.

Check de website van www.houseofartisans.amsterdam voor onze openingstijden en merken die nog meer te koop zijn. Winkelen bij House of Artisans is een belevenis. Bij ons geen personeel op de vloer maar onderneemsters die voor elkaar en met elkaar samenwerken. Mocht ik niet in de winkel staan, dan weet ik zeker dat een van mijn collega onderneemsters jou met net zoveel liefde en passie een Lapeek jurkje verkoopt als ik dat kan. Hoe gaaf is dat? En wil je perse door mij opgemeten worden, stuur me dan een mailtje via dress@lapeek.com en ik maak een afspraak met je voor een persoonlijke fitting.

Deel je mijn passie voor slow fashion, Dutch Design en duurzaam ondernemen?

Like en deel mijn bericht, dan maak je me nu al blij : )

Lieve groet,

Barbara (La)Peek

Chat starten
1
Wil je met Barbara appen?
Wil je Barbara spreken?
"Als ik niet aan het sporten ben reageer ik vandaag nog en anders gelijk na mijn rondje golf, tennis of padel."