Sneakersokjes

Herken je dat? Honderden sneakersokjes uitgeprobeerd en bijna allemaal zakken ze af. Of ze krimpen na één wasbeurt en eindigen voortijdig in de prullenbak.

Wat ben je dan blij als je een nieuwe golfvriendin krijgt die ook nog eens één van Europa’s grootste producenten in beenmode blijkt te zijn en jou een set sneakersokjes van marcmarcs opstuurt om uit te proberen die je vervolgens nooit meer wilt uittrekken.

Probleem opgelost en zo wordt een rondje golf ineens nog leuker.

Branding

Barbara houdt van branding en heeft daarom de perfecte sneakersokjes van marcmarcs laten personaliseren met het Lapeek logo. One size fits all (maat 35-40) en verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.

Over marcmarcs

marcmarcs heeft bewezen dat hoogwaardige beenmode wel degelijk betaalbaar kan zijn. Al decennialang werkt marcmarcs samen met ambachtslieden die het naadje van de kous weten. Toewijding aan vakmanschap en verfijnd design voeren de boventoon. marcmarcs staat bekend om de unieke mix van hoogwaardige materialen en toepassingen.

Elk seizoen komt het merk met een vernieuwende fashioncollectie met dames- en herensokken en bijzondere panty’s. Daarnaast voert marcmarcs een rijke basiscollectie die altijd up-to-date is met de nieuwste materialen en technieken gericht op kwaliteit en comfort.

Draag jij vaak panty’s? Dan hebben wij een gouden tip voor jou die ook nog eens betaalbaar is. Niet alleen getest door team Lapeek maar ook door een onafhankelijk panel van de Volkskrant als beste getest! De marcmarcs comfort 40 scoorde het hoogste. Met een advies verkoopprijs van € 9,95 een stuk goedkoper dan de panty’s van duurdere merken.

“De mooiste en één van de meest comfortabele panty!”
“Mooi doorschijnend, niet te veel glim, geweldige pasvorm!”
“Panty bleef zelfs mooi na het wassen!”

marcmarcs.com

Chat starten
1
Wil je met Barbara appen?
Wil je Barbara spreken?
"Als ik niet aan het sporten ben reageer ik vandaag nog en anders gelijk na mijn rondje golf, tennis of padel."