Ruim een jaar na de lancering van Lapeek heb ik inmiddels beter zicht op het profiel van de Lapeek vrouw. Een profiel dat in grote lijnen klopt maar waarbij de uitzonderingen mijn hart nog sneller doen kloppen. Veel van mijn klanten en fans weten dat ik niet doe aan korting noch aan uitverkoop. Iedereen rekent 299 euro af voor de Little Black Lapeek dress. Of je nou een zus, BFF of fan bent. Lapeek gaat nooit in de uitverkoop en “het jurkje” moet de tand des tijds doorstaan, dat is onze belofte. Ik doe niet mee met de grote jongens om mezelf te bewijzen, ik volg mijn hart en laat me niet gek maken door iedereen om me heen die meent dat ik het anders moet aanpakken. Mijn jurkjes worden duurzaam en met liefde geproduceerd en daar hangt nou eenmaal een prijskaartje aan. Het kan nog wel 5 jaar duren voordat ik mijn investering terug verdien, laat staan het uitbetalen van mijn eigen arbeid. Kortom, een businessmodel dat voor menig investeerder verre van interessant is!

Wat ik met de titel van deze blog wil zeggen is dat niet alleen welvarende dames in het bezit zijn van een van een Lapeek jurkje. Inmiddels zijn er een aantal dames die het jurkje hebben gekocht nadat ze er een tijd voor hebben gespaard, maar zijn er ook een paar dames die het cadeau hebben gevraagd aan vriendinnen en familie voor hun verjaardag. Dat maakt deze vrouwen extra speciaal voor mij. Zij durven voor mooie dingen te sparen, hoe cool is dat!

Twijfel jij ook over de prijs? Vraag jezelf af of je er niet voor kunt gaan sparen in plaats van denken dat dit jurkje niet is weggelegd voor jou. Bedenk dan ook dat sparen voor iets moois meer voldoening geeft dan als je het zomaar op tafel kunt leggen. En gelukkig hebben we ook nog moederdag, verjaardag, Valentijnsdag, Sinterklaas en Kerst waarbij we altijd weer moeten verzinnen wat we nou echt heel graag willen hebben.

Weet je dat vrouwen makkelijker 150 euro voor een paar sneakers voor hun kinderen kopen dan een jurkje voor zichzelf? Bedenk dan ook dat de sneakers na een half jaar “op” zijn en dat jouw Lapeek sportjurkje jaren mee kan gaan en je nooit meer hoeft na te denken wat je aantrekt.

“En weet ook dat onze mannen gek zijn op vrouwen in jurkjes en zij onze grootste fans zijn!”

Chat starten
1
Wil je met Barbara appen?
Wil je Barbara spreken?
"Als ik niet aan het sporten ben reageer ik vandaag nog en anders gelijk na mijn rondje golf, tennis of padel."