Vraag aan een willekeurige vrouw die mijn Lapeek jurkje gekocht en gedragen heeft of -ie het geld waard is, dan zullen ze zeggen dat ze nog nooit een jurkje zo vaak hebben gedragen als die van Lapeek. Toch hoor ik regelmatig van vrouwen dat ze het te duur vinden. Natuurlijk begrijp ik hun reactie – 299 euro is niet niks, en niet iedereen heeft het los liggen om aan een sportjurkje te besteden. Maar ik denk wel dat er een verschil zit tussen ‘veel geld’ en ‘te duur’. Eigenlijk is het belangrijker om te bedenken: is het ‘t geld waard? Tot nu toe vinden alle Lapeek klanten van wel: je mag best weten dat ik in 4 jaar tijd maar 1 jurkje retour heb gekregen.

Maar nu even over het PAR69 & Lapeek toernooi. Ik golf al jaren met Robine Lempers van het Nederlandse golfmerk PAR69. We hebben elkaars bedrijven zien groeien en delen veel dezelfde klanten. We sparren wekelijks met elkaar tijdens een rondje golf en zijn trots op elkaars successen. Het zal je niet verbazen dat onze marketingbudgetten nog niet toereikend zijn om PR-bureaus of reclamecampagnes te kunnen betalen.

Daarom besloten we een maand geleden om onze krachten te bundelen en een golftoernooi te organiseren. Een toernooi dat – eerlijk is eerlijk – een klein beetje draait om PR, maar vooral om fun, fashion & golf. Deelnemende vrouwen worden op 14 augustus de hele dag in de watten gelegd: we beginnen om 10 uur met koffie, thee, scones en vers fruit. Dan starten we met het 18 holes shotgun toernooi, met Beat the Pro challenges, een catwalk clinic, een heerlijke lunch en een zeer aangeklede borrel. De golfbaan in Weesp is de hele dag alleen van ons. Om 19.00 uur stap je met de zon op je huid in je auto en heb je de hele dag gegolft, heerlijk gegeten, kramp in je kaken van het lachen en nieuwe golfvriendinnen gemaakt. Je zult lang daarna als je naar de foto’s kijkt, terugdenken aan een geweldige ervaring.

Wat is zo’n ervaring waard? Wat is die mooie herinnering waard? Dat is voor iedereen anders, daar kan ik natuurlijk niet over oordelen. Ik weet alleen dat wij 199 euro per persoon moeten vragen, omdat het een kostbare aangelegenheid is om een all inclusive golftoernooi te organiseren. Trust me: hier verdienen wij geen geld mee!

Eén ding is zeker. Robine en ik zullen er alles aan doen om te zorgen dat alle 72 deelneemsters op de vraag “was deze dag ’t geld waard?” alleen maar heel hard ‘JA’ kunnen roepen.

Wil je er 14 augustus bij zijn? Schrijf je dan vóór 17 juli 2020 samen met je moeder, zus, beste vriendin of collega in via https://bit.ly/385G8nP Handicap is niet belangrijk, baanpermissie natuurlijk wel.

Let’s play ball soon!

Liefs,

Barbara (La)Peek

Chat starten
1
Wil je met Barbara appen?
Wil je Barbara spreken?
"Als ik niet aan het sporten ben reageer ik vandaag nog en anders gelijk na mijn rondje golf, tennis of padel."