Je bent aan het tennissen of golfen en je wilt je bal even ergens kwijt. Wat is de ideale plek? De afgelopen jaren heb ik mijn hersens gekraakt om het antwoord te vinden op deze vraag.

Lang heb ik gedacht aan lekker diepe steekzakken op heuphoogte. Helaas is dat geen handige oplossing, aangezien het jurkje heen en weer zwiept tijdens het spelen. Ballen in heupzakken zijn dan verre van comfortabel. Daarnaast zouden ze heupen breder maken dan nodig, wat afbreuk zou doen aan het slanke silhouet dat zo typerend is voor Lapeek sportstyle.

Toen bedacht ik dat de ballen in het (onder)broekje moesten, zoals dat in het tennis gebruikelijk is. Maar aangezien dit níet gebruikelijk is bij golf, zocht ik verder naar een plek op of in het jurkje.

En deze week heb ik de ideale plek gevonden. Niet op de heupen, niet ónder het jurkje, maar op het rugpand. En het leukste: het werkt in de praktijk! Tijdens mijn wekelijkse potje tennis bleef de bal keurig zitten. Ik kan je niet vertellen hoe blij ik na afloop was, terwijl ik nota bene had verloren.

Als Nike mijn “rugzakje” straks gaat kopiëren, kan ik alleen maar trots zijn dat Lapeek sportstyle de eerste was. Mijn week kan niet meer stuk. 

Chat starten
1
Wil je met Barbara appen?
Wil je Barbara spreken?
"Als ik niet aan het sporten ben reageer ik vandaag nog en anders gelijk na mijn rondje golf, tennis of padel."