Deze maand heb ik afscheid moeten nemen van mijn dierbare collega onderneemsters bij House of Artisans in Amsterdam. Helaas gaan de lasten ten kosten van de baten en dan MOET je keuzes maken. Heb ik spijt? Nee, natuurlijk niet! Ik heb een jaar lang kunnen sparren met zeven geweldige collega onderneemsters die inmiddels dierbare vriendinnen zijn geworden. Ik heb onwijs veel inspiratie opgedaan en heb het jaar 2020 alweer gevuld staan met nieuwe events en gave producten. Zo heb ik vorige maand ZakenGolfVrouw 2019 mogen organiseren met Marloes Olling van Golfvrouw.nl. Het event was zo’n groot succes dat we het volgend jaar weer gaan organiseren, hoe gaaf is dat! Ook heb ik samen met Lucienne Jesse van Jesse Jewelry een prachtige serie ringen ontwikkeld die we volgend jaar exclusief gaan verkopen via ons eigen netwerk. Een prachtige statement ring met een dieperliggende boodschap. Waarom een ring? Omdat ik gek ben op mooie ringen en omdat ik vind dat vrouwen vaker een mooie ring voor zichzelf moeten kopen. Helaas ook anno 2019 wachten te veel vrouwen op hun partner voordat ze een sieraad voor zichzelf kopen. Dat kan anders, en dat wordt project “message in a ring”. Vanaf januari ga ik het traject “maak je lezing commercieel” volgen bij sprekerscoach Lisa Portengen en ga ik mij begeven als spreker tijdens events. En dan heb ik het nog niet gehad over de roomspray van Lapeek die ik dit jaar in samenwerking met Bart Jansen van Allsens heb mogen ontwikkelen. En zo gaan mijn avonturen maar door, mede dankzij het netwerken op en rond de golfbaan. Het blijft bijzonder zoals ik door het creëren van het perfecte jurkje ben beland van Lapeek sportstyle naar Lapeek lifestyle. Ik hoop dat je me blijft volgen want ik blijf zeggen,

“je bent zo goed als je laatste netwerk!”

 

Let’s play ball soon!

Barbara Peek

Chat starten
1
Wil je met Barbara appen?
Wil je Barbara spreken?
"Als ik niet aan het sporten ben reageer ik vandaag nog en anders gelijk na mijn rondje golf, tennis of padel."